Læring

Samarbejde på tværs

På trods af gode intentioner om samarbejde, kan det være vanskeligt at etablere stærke samarbejder i udsatte boligområder. De lokale aktørers forskellige rammebetingelser, kulturer og egne målkrav, kan være noget af det, der spænder ben. CFBU's sparring, læringsforløb og oplæg er gratis.

CFBU kan hjælpe med at få samarbejdet op at køre. Se hvad vi tilbyder nedenfor. Ønsker du at høre nærmere eller at tilmelde dig den næste workshop, skal du kontakte chefkonsulent Rikke Engly Mygind, tlf. 30 29 76 63.

Workshopforløb: Samarbejdsrelationer

CFBU uddyber løbende læringsforløb om det tværorganisatoriske samarbejde i udsatte boligområder. På forløbet kigger vi blandt andet på, hvad det boligsociale arbejde er for en størrelse, og hvad der er jeres styrker som samarbejdspart. Vi arbejder med mapping af ressourcer og potentielle samarbejdsaktører og og bruger vigtig energi på analysere dem og at lære dem at kende. Vi arbejder med samarbejdsaftaler og hvordan, I kan samarbejde om rekruttering. Med jer får I en række redskaber til at styrke samarbejdet mellem aktørerne i jeres boligområde.

Se kommende arrangementer

Brug for sparring?

Du er altid velkommen til at kontakte CFBU hvis du har brug for sparring på en idé, en udfordring eller har et konkret spørgsmål om tværorganisatorisk samarbejde i udsatte boligområder. Vi tilbyder også at komme ud til jer og holde oplæg om samarbejde eller at facilitere et møde eller en workshop, hvor I og jeres boligsociale samarbejdspartnere sammen kan kigge fremad og få udnyttet jeres samlede fulde potentiale.

Kontakt: Chefkonsulent Rikke Engly Mygind (rem@cfbu.dk), tlf. 30 29 76 63.