Familieindsatser

Hvordan klædes forældre bedst muligt på til at varetage forældrerollen? Meget forskning peger på, at forældrenes baggrund og ressourcer har stor betydning for børns chancer senere i livet. I de udsatte boligområder er koncentrationen af sårbare familier høj. Derfor er en familieorienteret indsats central, når den sociale arv skal brydes. Udfordringen er kompleks og svær at løse som enkelt aktør. Det giver derfor god mening, at både boligsociale indsatser, kommuner og NGO’er samarbejder om at løfte børn og familier.  CFBU tilbyder sparring og lokale workshops om rådgivning og familieindsatser i udsatte boligområder og samarbejdet om disse. Ønsker du at høre nærmere, kan du kontakte seniorkonsulent Helle Nielsen, tlf. 25 79 50 35 eller seniorkonsulent Nana Øland Frederiksen, tlf. 26 23 63 03.

Tematilbud: Familieindsatser

Er I et boligsocialt tilbud og et lokalt dagtilbud eller sundhedspleje, som gerne vil udvikle et nyt eller eksisterende tilbud til sårbare småbørnsfamilier i et udsat boligområde? Så er dette workshopforløb måske noget for jer.

I vil I få mulighed for at arbejde med en indsats, som I ser et behov for at udvikle i jeres boligområde. I vil få inspiration til at se på den med nye øjne og mulighed for at sparre med andre i samme situation.

Kontakt Helle Nielsen, hvis I ønsker sparring på området, eller hvis dette workshopforløb kunne være noget for jer.

 

Brug for sparring?

Har I brug for inspiration til jeres familieindsatser, har I brug for sparring på en udfordring eller en helt ny idé, er I altid velkomne til at kontakte CFBU. Er samarbejdet om jeres familieindsatser ikke optimalt, kan vi også støtte jer i at fremme samarbejdet med andre aktører på familieområdet. Vi tilbyder sparring pr. telefon og mail eller vi kan komme ud til jer til en snak, holde oplæg eller facilitere en workshop.

Kontakt: Seniorkonsulent Helle Nielsen (hni@cfbu.dk), tlf. 25 79 50 35.