Bestyrelsesbetjening

CFBU tilbyder sparring om, hvordan I bedst muligt betjener helhedsplanens bestyrelse. Vi kan blandt andet hjælpe med, hvordan I får præsenteret jeres resultater på en overskuelig måde, og hvordan I får sat en god ramme for det strategiske bestyrelsesmøde. Vi har derudover også udviklet en rækkes skabeloner til betjening af jeres bestyrelse, der kan hentes til fri afbenyttelse.

Vores tilbud er målrettet boligsociale projektledere og sekretariatsledere, og tager afsæt i Landsbyggefondens nye krav til organisering af boligsociale helhedsplaner. Har du spørgsmål til bestyrelsesbetjening skal du kontakte chefkonsulent Rikke Engly Mygind, tlf. 30 29 76 63.

Brug for sparring?

CFBU rådgiver alle aktører, der etablerer og driver områdefokuserede indsatser i udsatte boligområder. Det er typisk kommuner, boligsociale helhedsplaner, boligorganisationer og politi, men det kan også være frivillige, NGO'er eller andre, der arbejder med udsatte boligområder. Du er altid velkommen til at kontakte CFBU om store og små boligsociale udfordringer. Vi tilbyder sparring pr. telefon og mail eller vi kan komme ud til jer til en snak, holde oplæg eller facilitere en workshop.

Kontakt: Chefkonsulent Rikke Engly Mygind (rem@cfbu.dk), tlf. 30 29 76 63.

skabeloner til bestyrelsesbetjening

DAGSORDEN

Mangler du inspiration til, hvad en god dagsorden indeholder, hvor formålet med de enkelte punkter står klart? Klik her og hent vores skabelon.

INDSTILLING

Hvordan skrives en indstilling? Hvordan skelnes der mellem en indstilling til beslutning eller til drøftelse? Se vores skabelon her.

ARBEJDSGANG

Mangler du viden til, hvordan man kan skabe kobling mellem følgegrupper og bestyrelse? Eller, hvornår formødet med formanden for bestyrelsen skal afholdes? Så se vores skabelon om arbejdsgang her.

KLÆD PÅ

Søger du inspiration til hvilket stof og hvilke fora bestyrelsesbetjeneren bør holde sig orienteret i, for at bidrage til det strategiske fokus og de strategiske drøftelser på bestyrelsesmøderne? Så se vores skabelon her.

FORRETNINGSORDEN

Hvad kan en forretningsorden bidrage med, og hvad er det godt at aftale regler og rammer for? Få inspiration her

REFERART

Referatet skal bidrage til den fælles hukommelse. Skabelonen får dig lettere igennem den kedelige referatskrivning. Hent den her.

fremdriftsskabelon - strategiske mål

Skabelonen kan bruges til at præsentere bestyrelsen for fremdriften i helhedsplanens strategiske mål. Hent skabelonen her.

fremdriftsskabelon - aktivitetsmål

Skabelonen kan bruges til at præsentere følgegrupper og eventuelt bestyrelsen for fremdriften i helhedsplanens aktivitetsmål.
Erstatter ikke aktivitetsskemaet i LBFs driftsstøttesystem. Hent skabelonen her.