Læring

Bestyrelsesbetjening

CFBU tilbyder sparring om, hvordan I bedst muligt betjener helhedsplanens bestyrelse. Vi kan blandt andet hjælpe med, hvordan I får præsenteret jeres resultater på en overskuelig måde, og hvordan I får sat en god ramme for det strategiske bestyrelsesmøde. Vi har derudover også udviklet en rækkes skabeloner til betjening af jeres bestyrelse, der kan hentes til fri afbenyttelse.

Vores tilbud er målrettet boligsociale projektledere og sekretariatsledere, og tager afsæt i Landsbyggefondens nye krav til organisering af boligsociale helhedsplaner. Har du spørgsmål til bestyrelsesbetjening skal du kontakte chefkonsulent Rikke Engly Mygind, tlf. 30 29 76 63.

Brug for sparring?

CFBU rådgiver alle aktører, der etablerer og driver områdefokuserede indsatser i udsatte boligområder. Det er typisk kommuner, boligsociale helhedsplaner, boligorganisationer og politi, men det kan også være frivillige, NGO'er eller andre, der arbejder med udsatte boligområder. Du er altid velkommen til at kontakte CFBU om store og små boligsociale udfordringer. Vi tilbyder sparring pr. telefon og mail eller vi kan komme ud til jer til en snak, holde oplæg eller facilitere en workshop.

Kontakt: Rikke Engly Mygind rem@cfbu.dk, tlf. 30 29 76 63.