Rollemodelindsatser

CFBU og Mellemfolkeligt Samvirke inviterer til arbejdende workshop, hvor vi diskuterer, hvordan rollemodeller, ungeråd og ungefællesskaber kan skabe og synliggøre en positiv udvikling for området. Vi sætter ligeledes fokus på, hvorledes denne udvikling kan bruges til at inspirere andre unge til at være lokale aktører og gøre en forskel for både sig selv og andre.

Indhold på workshoppen

  • Blive klogere på, hvilke unge fra jeres boligområder, der kan gå forrest og skabe forandring for sig selv og andre unge.
  • Sparre med andre deltagere om, hvordan du som projektleder/projektmedarbejder kan udvikle på din egen indsats i forhold til unge der går forrest.
  • I bidrager med egne perspektiver og diskuterer konkrete udfordringer med andre deltagere og med konsulenter fra CFBU og Mellemfolkeligt Samvirke.

Målgruppe

Projektledere- og medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at gå i gang med at skabe en rollemodelindsats med lokale unge fra udsatte boligområder. Deltagelse kræver ikke forudgående erfaring med rollemodeller.

Tid og sted

Onsdag d. 13. november 2019. 
Kl. 9:30 - 15.15 hos Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 - bygning C, 2200 København.

Tilmelding

Frist for tilmelding er d. 30 oktober 2019. Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er efter først-til-mølle princippet. Send en tilmelding til Nikoline Linea Berg på nbe@cfbu.dk med navn og mail på alle deltagere. Tilmelding er bindende. 

Spørgsmål om workshoppen kan rettes til Mette Fabricius Madsen på mfm@cfbu.dk.

Hent program