Har I fornemmelsen af, at der er ressourcer i og omkring de udsatte boligområder, som I ikke får koordineret med eller får bragt i spil? Vil I gerne styrke jeres samarbejdsflader og mobilisere flere aktører til samarbejde? Mangler I inspiration til, hvordan I kan arbejde systematisk med at skabe overblik via kortlægning i de udsatte boligområder?

Oplægsholdere på webinaret er Rikke Engly Mygind og Helle Nielsen fra CFBU.

På webinaret får du:

  • Oplæg om metode til kortlægning
  • Oplæg om at skabe overblik over kortlægning
  • Oplæg om at sætte kortlægning i spil
  • Mulighed for dialog og erfaringsudveksling

Hvem kan deltage?

Medarbejdere eller ledere fra kommuner, civilsamfundsorganisationer, boligsociale helhedsplaner eller andre, der arbejder i eller med udsatte boligområder.

Sådan foregår det

Arrangementet finder sted på Zoom onsdag d. 6. maj fra kl. 11.00 -12.00.

2 timer inden webinaret sender CFBU dig en mail med et link og praktiske oplysninger om, hvordan du får adgang til webinaret. Du deltager i webinaret via din computer eller tablet med adgang til Internettet. Det fungerer bedst via computer med godt webcam og head-set.

Tilmelding

Da der på webinaret skal være plads til erfaringsudveksling mellem deltagere, er der begrænset antal pladser. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Send din tilmelding til rem@cfbu.dk med dit navn, arbejdsplads og et par linjer om, hvad du gerne vil have ud af webinaret.

Tilmeld dig her