BEBOERINVOLVERING OG UDVIKLINGEN AF DEN BLANDEDE BY

Der er gang i byggeriet i Danmarks almene boligområder. Det skyldes blandt andet Parallelsamfundsaftalen, der med mursten og mørtel vil lappe ”hullerne i Danmarkskortet”. Transformationen af boligområderne skal hjælpe til at løse områdernes sociale problemer.

Erfaringer fra udlandet peger imidlertid på, at byggeri alene ikke er nok, hvis vi vil skabe bedre levevilkår for alle. Det er også nødvendigt at have beboerne med, for at kunne se områderne indefra og forstå beboernes behov. Samtidig viser erfaringerne, at beboere i udsatte boligområder ofte bliver koblet af, når byudviklingen rykker ind. Det kan betyde, at beboernes behov bliver glemt. 

Med afsæt i et igangværende forskningsprojekt stiller CFBU skarpt på beboerinvolvering i byudviklingen i udsatte boligområder. Hvorfor er det så svært at inddrage og involvere beboerne, når udsatte boligområder skal omdannes til blandede bydele? Og hvad kan vi gøre, for at lære af de internationale erfaringer?

Webinaret præsenterer foreløbige resultater og inviterer til spørgsmål og diskussion.

Målgruppe

Medarbejdere og ledere i boligorganisationer, kommuner og rådgivningsfirmaer, der arbejder med byudvikling og borgerinvolvering.

Tid og sted

Mandag den 12. december kl. 14-15.

Online. 

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Cecilie Næsby Friis på cnf@cfbu.dk

Oplys venligst navn, stilling, organisation og antal deltagere i din mail.

Læs her for viden om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med arrangementet.