Center for Boligsocial Udvikling inviterer til en række Boligsociale Labs, hvor vi udforsker fremtidens boligsociale arbejde. På de boligsociale Labs kan du få inspiration og indgå i dialog med andre om, hvordan boligsociale indsatser skal og kan se ud i fremtiden.

Dette første Lab handler om forankring af boligsociale aktiviteter. Mange boligsociale indsatser står overfor at skulle forankre deres gode aktiviteter hos andre aktører. Enten fordi der er færre midler, eller fordi der er ønske om, at midlerne fremover skal bruges anderledes.

Oplæg til dialog

Bo Mouritzen fra Brøndby Strand fortæller om forankringen af deres fritidsjobindsats i kommunen.

Susanne Bøgelund Jensen fra Herredsvang i Aarhus giver os indblik i deres overvejelser og erfaringer med at forankre en stor del af helhedsplanens aktiviteter.

Rikke Engly Mygind fra CFBU fortæller om, hvordan man kan arbejde med forankring i en tid, hvor boligsocialt indsatser måske skal tænkes på en helt ny måde.

Tid og sted

Onsdag den 4. november kl. 13 – 15

Arrangementet afholdes på Zoom. Alle tilmeldte får tilsendt link til Zoom inden arrangementet.

Målgruppe

Det Boligsociale Lab henvender sig til projektledere og -medarbejdere fra helhedsplaner, boligorganisationer og kommuner med interesse i at forankre deres boligsociale aktiviteter.

Tilmelding

Deltagelse er gratis. Send din tilmelding til Nikoline Linea Berg på nbe@cfbu.dk med navn og e-mail på alle deltagere senest mandag den 26. oktober 2020.

Spørgsmål kan rettes til Rikke Mygind på rem@cfbu.dk

Behandling af persondata ved tilmelding til arrangementer i CFBU

Når du tilmelder dig CFBU’s arrangementer behandler vi dine almindelige persondata. Vi bruger oplysningerne til at sende en bekræftelse på deltagelse, generere deltagerlister og sende materiale til dig.

Derudover bruger vi data til at tilrettelægge workshoppen yde individuel rådgivning (jf. databeskyttelsesforordningens artikel. 6, stk. 1 litra b). Dine oplysninger vil blive delt med de øvrige deltagere på kurset i form af en deltagerliste. Vi sletter dine data, når vi ikke længere skal bruge dem – og senest 5 år efter arrangementet. Du har altid ret til at kontakte os for at få indsigt i dine persondata. Kontaktoplysninger til CFBU finder du på www.cfbu.dk.