Center for Boligsocial Udvikling inviterer til en eftermiddag med vidensdeling og gode eksempler på, hvordan kommuner, boligorganisationer, helhedsplaner, NGO’er og socialøkonomiske virksomheder arbejder med at integrere klimamæssig og social bæredygtighed i udsatte boligområder.

Aktiv inddragelse af beboerne og opbygning af viden om bæredygtighed udgør en væsentlig del af løsningen for at indfri de politiske forventninger til grøn omstilling. Derfor inviterer CFBU til boligsocial lab, hvor fokus bliver at udbrede de gode erfaringer fra feltet, blandt andet med oplæg fra Urbanplanen og Albertslund VOKS. Derudover vil antropologerne Quentin Gausset og Simon Lex præsentere den nyeste forskning indefor grønne fællesskaber i Danmark.

Tid og sted

Onsdag den 15. april 2020
Kl. 13:30 - 16:00
CFBU: Sadelmagerporten 4, 2650 Hvidovre

Målgruppe

Den boligsociale lab henvender sig til projekt- ledere og medarbejdere fra helhedsplaner, boligorganisationer, kommuner og NGO'er, der arbejder med eller har interesse i at koble social og grøn bæredygtighed i udsatte boligområder.

Tilmelding

Deltagelse er gratis. Send din tilmelding til Nikoline Linea Berg på nbe@cfbu.dk med navn og e-mail på alle deltagere senest onsdag d. 1. april 2020.

Spørgsmål kan rettes til Anne Maria Foldgast amf@cfbu.dk

Invitation og program