Rådgivning

CFBU's rådgivning

CFBU har de seneste år opbygget en solid viden om hvad, der virker bedst i udsatte boligområder. Derfor tilbyder vi oplæg og rådgivning om bl.a. samarbejde, evaluering og gennemførelse af boligsociale aktiviteter.

Se her, hvem der kan få rådgivning hos CFBU.

Vi tager altid udgangspunkt I jeres konkrete udfordringer og lokale muligheder. Vores rådgivning er gratis.

Kontakt Rikke Engly Mygind på tlf. 30 29 76 63 eller mail rem@cfbu.dk for at høre nærmere.

Se filmen om vores rådgivning

Samarbejde

Her tilbyder vi bl.a. rådgivning om bestyrelsesnbetjening samt oplæg til lokale beslutningstagere om boligsocialt arbejde, og hvilke indsatser, der virker.

Læs mere

Dokumentation & evaluering

Her tilbyder vi bl.a. rådgivningspakken "kom godt i gang" og en række logbøger til dokumentation af boligsociale indsatser.

Læs mere

Boligsociale aktiviteter

CFBU tilbyder rådgivning om de mange boligsociale aktiviteter, vi har undersøgt. Rådgivningen tager altid udgangspunkt i de lokale muligheder og udfordringer.

Læs mere

Hvad siger brugerne om rådgivningen?

Hvem? Maya Louise Koch, Boligsocial Kommunikations- og netværkskoordinator AKB Taastrupgaard

Hvor og hvornår? Taatrupgaard, Oktober 2016

Hvad? Rekruttering af netværkskoordinatorer (dvs. beboere der orienterer andre beboere om lokale aktiviteter primært under helhedsplanen)

"Jeg havde forventet en teoretisk snak omkring Connectors og det fik vi også, men CFBU var også meget hurtige til at gøre det konkret og lave handleplan, så vi nåede frem til hvilke typer af beboer-connectors, der skulle rekrutteres til de forskellige typer af aktiviteter."

Læs flere tilbagemeldinger